Hamburger menü
magyar
HU

Online bőrgyógyászat ismertető orvosoknak

Ingyenes próba

Kérjük, amennyiben szívesen kipróbálná a rendszerünket, keressen minket elérhetőségeinken: support@medinnoscan.com vagy a +36 30 321 6463 telefonszámon. Szívesen várjuk magánorvosok, magánrendelők, illetve állami intézmények csatlakozását is. Ha ezen ismertető elolvasása után további kérdései vannak, szintén kérjük, keressen minket.

Ellátás hatékonysága és pontossága

Az első kérdés, ami természetszerűleg felmerül, hogy vajon mennyire lehet fényképek alapján pontos diagnózist adni? A Covid járvány alatt ellátott nagyszámú eset feldolgozásával, 749 beteg 779 elváltozásának részletes elemzésén alapuló, a Semmelweis Egyetemmel közösen végzett kutatásaink szerint az összesített diagnosztikai egyezés 87,9% volt ( κ = 0,754 ) a kiválasztott diagnosztikai kódokon. További részletekért kérjük, tekintse meg tudományos közleményünket: https://www.mdpi.com/1660-4601/19/5/2699

Könnyű kezelhetőség

Rendszerünket bőrgyógyászokkal együtt, folyamatos konzultáció során fejlesztettük ki, így a leletező felület és az egész rendszer is orvoscentrikus, a gyors áttekintést és könnyű kezelhetőséget helyezi középpontba, a minél hatékonyabb ellátásért. Ha szükséges, pár kattintással kérhet további fotókat vagy választ extra kérdésekre.

Jól előkészített eset

A fotók jól instruáltak, tapasztalataink szerint csupán 1% esetben kell új képeket kérni a betegtől. A kérdőív megfelelően extenzív, így a további kérdések feltétele is csupán 1% esetben volt szükséges.
Általánosságban elmondható, hogy az esetek körülbelül 90%-ában adható diagnózis és teljeskörű ellátás a távbőrgyógyászat segítségével, a maradék 10%-ot kell behívni személyes vizsgálatra végül a megfelelő ellátásért.

Adatvédelem, GDPR-megfelelőség

A beteg fotóit és a kérdőívre adott válaszait azonnal, a telefonon titkosítjuk, nagy biztoságú titkosítással. Az adattovábbítás során még egy titkosítási réteg kerül a fotókra és a válaszokra. Ezek az adatok egy Németországban lévő szerveren kerülnek tárolásra, szintén titkosítva, és a későbbiek során már csak a leletező orvos, illetve intézmény számára elérhetőek. A leletet titkosított PDF-ben kapja meg a páciens. Mindezekkel a rétegekkel, illetve további belső rendszertervezési megoldásokkal a rendszerünk nagy adatbiztonságot és GDPR-megfelelőséget biztosít. (Ami mondjuk egy emailes ellátás esetén kérdéses lehet.)