Hamburger menü
English
EN

Online dermatology

A bőrgyógyászat a bőr általános problémái mellett, a köröm, a haj elváltozásaival és a bőr daganatos elváltozásaival is foglalkozik.

Több, mint tízezer beteget kezelt a Semmelweis Egyetem Bőrgyógyászati Klinikája 2020. tavaszán, a Covid-19 járvány első hulláma alatt a MedInnoScan Sürgősségi bőrgyógyászati Rendszeren keresztül. Ezt a kipróbált módszert, szakértelmet és tapasztalatot most Ön magánrendelésen is igénybe veheti.

Bőrgyógyászok listája

A sürgősségi bőrgyógyászatról

Mondják, hogy a fogfájás mindig péntek este kezdődik.

Ez néha a kellemetlen bőrbetegségek tüneteire is igaz.

Ha péntek este jelenik meg egy kiütés, vagy kezdődik egy kínzó bőrviszketés, Ön sem akar várni több napot időpont foglalásra. És akkor kérdéses, hogy van-e egyáltalán elérhető időpont.

A táv bőr vizsgálatok legfőbb előnye - az orvos-beteg fizikai kapcsolat csökkentése mellett -, hogy akár hétvégén is működhet. Nem szükséges időpont foglalás, nem kell az első munkanapra várni.

Rólunk

Szakértő bőrgyógyászaink bőrbetegségekre specializált, engedéllyel rendelkező orvosok, 20-30 év dermatológiai gyakorlattal. A bőrgyógyászatunk legtöbbször anyajegy elváltozásokat, vírusos növekedéseket, bőrallergiákat, ekcémás panaszokat vizsgál és orvosol.

Bőrgyógyászaink tapasztalata és háttere mindent magában foglal a magánrendelésektől a kórházi ápolásig. Többen végeztek kutatómunkát szakterületükön, ezen felül tanítanak is. Kortól függetlenül nyújtanak segítséget az újszülöttektől az idősekig - az enyhe bőrelváltozásoktól a súlyos bőrbetegségekig.

Hogyan zajlik a sürgősségi bőrgyógyászati vizsgálat?

A vizsgálat bőrgyógyászati mobiltelefonos applikáción keresztül történik (MedInnoScan). A leletező bőrgyógyász kiválasztása ezen a weblapon lehetséges. A bankkártyás fizetést a Saferpay certifikált bankkártyás rendszere biztosítja.

Sürgősségi bőrgyógyászat applikáció letöltése Sürgősségi bőrgyógyászat fizetés bankkártyával Sürgősségi bőrgyógyászat vizsgálat elkészítése mobil appal Sürgősségi bőrgyógyászat lelet megérkezése Sürgősségi bőrgyógyászat recept kiváltása
 1. Töltse le az alkalmazást Android, Huawei, vagy iOS eszközére!
 2. Válasszon orvost, majd fizesse ki az orvosi vizit díját!
 3. Fotózza le a vizsgálandó területet/területeket a bőrön és töltse ki a kérdőívet. Amennyiben elakadna, itt talál segítséget.
 4. Az orvos válaszát a saját email címére fogja kapni.
 5. Kövesse az orvos utasításait! Az E-recept az ország bármely gyógyszertárjában kiváltható. A gyógyszer vagy kenőcs, készítmény kiváltásához személyazonosságát igazoló okmányt feltétlen vigyen magával. Ha Önnél van a gyógyszer vagy kenőcs, készítmény, kezdődhet az otthoni gyógyszeres kezelés.

Bőrgyógyászaink többsége országos ellátási területtel rendelkezik és egy-két napon belül válaszol. (A listában minden szakember mellett fel van tüntetve, hogy az Ön által épp feltöltött vizsgálatra pontosan mikorra vállalja a lelet elkészítését.) A kiválasztott orvos fogja a képeit megvizsgálni, majd az eredményektől függően terápiás javaslatot, kezelési ajánlatot tesz. Szükség szerint receptet ír, illetve leletet készít. A receptet elektronikus formában küldi a felhőbe, így azt személyazonossága igazolásával az ország bármely patikájában ki tudja váltani. A titkosított leletet, a számlát és bőrgyógyász utasításait emailben fogja megkapni. A lelet megnyitásához az applikációban Önhöz rendelt kódot kell beírnia, melyet a beállítások menüben (fogaskerék ikonra kattintva érhető el) talál. Amennyiben további vizsgálatokra van szüksége, azt bőrgyógyásza jelzi Önnek.

Bőrgyógyászok listája

Mikor előnyös a sürgősségi bőrgyógyászat?

 • Ha szeretne a nap 24 órájában bármikor panaszával bőrgyógyászhoz fordulni: nem kell a bőrgyógyász rendelési idejéhez (akár online rendeléséhez) alkalmazkodnia
 • Ha el szeretné kerülni a rendelőbe járással történő koronavírus és más fertőzés veszélyét
 • Ha kényelmesen, diszkréten, otthonából szeretné megkapni a bőrgyógyász segítségét
 • Ha távoli a legközelebbi bőrgyógyászati rendelő (időt és utazási költséget takaríthat meg)
 • Ha elfoglalt a beteg és nincs ideje orvoshoz menni
 • Ha nehezen mozog a beteg, idős vagy mozgáskorlátozott
 • Ha kínosnak, kellemetlennek tartja a személyes vizsgálatot (pl. nemi betegségek esetén)
 • Ha nem szeretne a beteg másokkal találkozni
 • Ha a beteg fél az orvosoktól, kórházaktól, rendelőktől (fehérköpeny fóbia)
 • Ha nem kedveli az időpontfoglalást illetve a vele járó várakozást

Mit kapok a pénzemért?

 • Az Ön által kiválasztott bőrgyógyász orvos el fogja látni, a megadott határidőn belül
 • Az orvos terápiás, kezelési javaslatot tesz
 • Amennyiben javasolt, az orvos vényköteles vagy vény nélküli gyógyszert ír fel e-receptre, mely a lelet megérkezésétől az ország bármely gyógyszertárában azonnal kiváltható
 • Ha az orvos szükségesnek látja a személyes vizsgálatot, annak a vizitdíját már nem kell kifizetni
 • A kezeléssel kapcsolatban való tudnivalókat az orvos részletesen írásban elküldi
 • Tapasztalt, nagy szakmai tudással rendelkező, kedves szakorvosok állnak szolgálatára
Bőrgyógyászok listája

Mennyit fizetek a sürgősségi bőrgyógyászati szolgáltatásért?

Nézze meg árlistánkat, az online szolgáltatás ára jellemzően 15 000 Ft. Ez mindig a vizsgálat megkezdése előtt fizetendő, a honlapon keresztül.

Amennyiben az orvos a beküldött kérdőív illetve fotók alapján szükségesnek tartja a személyes megbeszélést, úgy a személyes vizitért külön már nem szükséges fizetni. Ilyenkor az orvos a lehető legrövidebb időn belül biztosít díjmentes, személyes konzultációs időpontot, jól felszerelt magánrendelőjében.

Bőrgyógyászok listája

Hogyan készíthetek jó fényképet, amivel segítem a vizsgálatot?

Minden fényképet lehetőség szerint nappali fénynél készítsen. Minél több a fény fotózáskor, annál élesebb kép készül. A bőrön található elváltozásokról ajánlott elsőként minimum 1-2 távolabbi (kb. 1 méter távolság) fotózni, hogy az orvos láthassa, mely testrészen van az elváltozás. A többi képet 4 irányból fotózva közelebbről készítse. Minden fotózáskor tartsa stabilan egy helyben a telefont, hogy az autofókusz kellőképpen működhessen. Ha a fotózás közben nem látja a képernyőt, inkább fotózza magát tükörben. Példa: Az applikációban úgy fotózhatja a saját arcát, ha egy tükör elé áll, és a tükörben fotózza le magát.

Egészségpénztárra tudok-e vizsgálatot fizetni?

Igen, természetesen vásárolhat vizsgálatokat egészségpénztárra. A panaszok részletezése után írja be az egészségpénztárának nevét, valamint az Ön tagsági azonosítóját. A bőrgyógyász a számlát ez alapján fogja az Ön számára kiállítani.

Hogyan vigyáznak az adataimra?

Az Ön adatai egy Németországban működő szerveren teljes titkosítással vannak tárolva. A küldés és fogadás alkalmával csak kódolt adatok kerülnek továbbításra, melyek külső személyek számára értelmezhetetlenek. A rendszer OGYÉI engedéllyel rendelkezik, és adatvédelmi szakértő által certifikált.

Technikai támogatás: +36 30 321 6463

Miért a MedInnoScan?

 • Bármikor, akár otthonról is elvégezheti a bőrgyógyászati vizsgálatokat
 • Nem kell váróteremben üldögélnie, fertőzést kockáztatva
 • Gyors választ kap
 • Ha gyógyszerre, kenőcsre van szüksége, a receptet a "felhőbe" kapja (e-recept), utána kiválthatja a gyógyszertárban
 • A kérdőív segít, hogy minden fontos dolgot elmondjon, semmit se felejtsen ki

Amennyiben rendszeresen ellenőrizteti bőrét, az időben észrevett problémák könnyedén gyógyíthatók, kezelhetők!