Hamburger menü
English
EN

Online dermatology

A bőrgyógyászat a bőr problémáinak megelőzése mellett, a bőr, a köröm, a haj rendellenességeivel foglalkozik, valamint a bőr daganatos elváltozásait kezeli.

Több, mint huszonötezer beteget látott el a Semmelweis Egyetem Bőrgyógyászati Klinikája és a János Kórház Gyermekbőrgyógyászata a Covid-19 járvány ideje alatt a MedInnoScan Bőrgyógyászati magánrendelési rendszeren keresztül. Ezt jól bevált eljárást, szaktudást és tapasztalatot most Ön magánrendelésen is igénybe veheti.

Bőrgyógyász lista

A bőrgyógyászati magánrendelésről

A táv bőr vizsgálatok legnagyobb előnye – az orvos-beteg fizikai kapcsolat csökkentése mellett –, hogy sokkal gyorsabb és egyszerűbb ellátást biztosít a betegek részére. Kényelmes és hatékony módszer a koronavírus járvány elleni harcban is.

Rólunk

Képzett bőrgyógyászaink bőrbetegségekre specializált, engedéllyel rendelkező orvosok, 20-30 év dermatológiai gyakorlattal. A bőrgyógyászatunk leggyakrabban anyajegy elváltozásokat, vírusos növekedéseket, bőrallergiákat, ekcémás panaszokat vizsgál és gyógyít.

Bőrgyógyászaink szakértelme és háttere mindent magában foglal a magánrendelésektől a kórházi ápolásig. Többen végeztek kutatómunkát szakterületükön, ezen felül oktatnak is. Kortól függetlenül nyújtanak segítséget az újszülöttektől az idősekig – az enyhe bőrelváltozásoktól a súlyos bőrbetegségekig.

Hogyan zajlik a bőrgyógyászati magánrendelési vizsgálat?

A vizsgálat bőrgyógyászati mobiltelefonos applikáción keresztül történik („MedInnoScan”). A leletező bőrgyógyász kiválasztása itt, ezen a weblapon lehetséges. A bankkártyás fizetést a Saferpay certifikált bankkártyás rendszere biztosítja.

Bőrgyógyászati magánrendelés applikáció letöltése Bőrgyógyászati magánrendelés fizetés bankkártyával Bőrgyógyászati magánrendelés vizsgálat elkészítése mobil appal Bőrgyógyászati magánrendelés lelet megérkezése Bőrgyógyászati magánrendelés recept kiváltása
 1. Töltse le az alkalmazást Android, Huawei, vagy iOS eszközére!
 2. Válasszon bőrgyógyászt, majd fizesse ki az orvosi vizit díját!
 3. Fotózza le a vizsgálandó területet/területeket és töltse ki a kérdőívet. Amennyiben elakadna, itt talál segítséget.
 4. Az orvos válaszát a saját email címére fogja megkapni.
 5. Kövesse az orvos utasításait! Az E-recept az ország minden gyógyszertárjában kiváltható. A gyógyszer vagy kenőcs, készítmény kiváltásához személyazonosságát igazoló okmányt mindenképp vigyen magával. Ha Önnél van a gyógyszer vagy kenőcs, készítmény, kezdetét veheti az otthoni gyógyszeres kezelés.

Bőrgyógyászaink többsége országos ellátási területtel rendelkezik és egy-két napon belül reagál. (A listában minden szakember mellett fel van tüntetve, hogy a most feltöltött vizsgálatra pontosan mikorra vállalja a lelet elkészítését.) A kiválasztott orvos fogja a fotóit megtekinteni, majd az eredmények tükrében terápiás javaslatot, kezelési javaslatot tesz. Igény szerint receptet ír, vagy leletet készít. A receptet elektronikus formában küldi a felhőbe, így azt személyazonossága igazolásával az ország bármely patikájában ki tudja váltani. A titkosított leletet, a számlát és bőrgyógyász utasításait emailben küldik el Önnek. A lelet megnyitásához az applikációban Önhöz rendelt kódot írja be, amit a beállítások menüben (fogaskerék ikonra kattintva érhető el) talál. Amennyiben további vizsgálatokra lenne szüksége, azt bőrgyógyásza jelzi Önnek.

Bőrgyógyász lista

Mikor előnyösebb a távbőrgyógyászati magánrendelés?

 • Ha el szeretné kerülni a rendelőbe járással történő koronavírus és más fertőzés veszélyét
 • Ha messze van a legközelebbi bőrgyógyászati rendelő (időt és utazási költséget spórolhat meg)
 • Ha elfoglalt a beteg és nincs ideje orvoshoz menni
 • Ha a beteg nehezen utazik, idős vagy mozgáskorlátozott
 • Ha kínosnak, kellemetlennek érzi a személyes vizsgálatot (pl. nemi betegségek esetén)
 • Ha nem akar a beteg másokkal találkozni
 • Ha a beteg fél az orvosoktól, kórházaktól, rendelőktől (fehérköpeny fóbia)
 • Ha szeretne a nap 24 órájában bármikor panaszával orvoshoz fordulni: nem kell a bőrgyógyász rendelési idejéhez (akár online rendeléséhez) alkalmazkodnia
 • Ha nem szereti az időpontfoglalást illetve a vele járó várakozást

Mit kapok a pénzemért?

 • Az Ön által kiválasztott bőrgyógyász orvos el fogja látni, a megadott határidőn belül
 • Az orvos terápiás, kezelési javaslatot tesz
 • Amennyiben javasolt, az orvos vényköteles vagy vény nélküli gyógyszert ír fel e-receptre, ami a lelet megérkezésétől az ország összes patikájában azonnal kiváltható
 • Ha az orvos szükségesnek látja a személyes találkozást, annak a vizitdíját már nem kell kifizetni
 • A kezeléssel kapcsolatban való tudnivalókat az orvos részletesen írásban elküldi
 • Tapasztalt, magas szakmai tudással bíró, tapintatos szakorvosok állnak szolgálatára
Bőrgyógyász lista

Mennyit fizetek a bőrgyógyászati magánrendelési szolgáltatásért?

Nézze meg árlistánkat, az online szolgáltatás ára átlagosan 19 000 Ft. Ez mindig a vizsgálat megkezdése előtt fizetendő, a weboldalon keresztül.

Abban az esetben, ha a szakorvos a beküldött kérdőív illetve fotók alapján szükségesnek tartja a személyes találkozót, úgy a személyes vizitért külön már nem szükséges fizetni. Ilyen esetekben az orvos a lehető leghamarabb (1-2 nap) biztosít díjmentes, személyes konzultációs időpontot, jól felszerelt magánrendelőjében.

Bőrgyógyász lista

Hogyan készíthetek jó fotót, amivel segítem a vizsgálat sikerességét?

Technikai támogatás: +36 30 321 6463

A fotókat kényelmesen, diszkréten elkészítheti otthonról is. Minden fényképet lehetőleg nappali fénynél készítsen. Minél több a fény fotózáskor, annál élesebb kép készül. A bőrön tapasztalt elváltozásokról ajánlott először minimum 1-2 távolabbi (kb. 1 méter távolság) fotózni, hogy az orvos láthassa, mely testrészen található az elváltozás. A többi képet 4 irányból fényképezve közelebbről készítse. Minden fotózáskor tartsa stabilan egy helyben a telefont, hogy az autofókusz kellőképpen működhessen. Amennyiben a fotózás közben nem látja a képernyőt, inkább fotózza magát tükörben. Példa: Az applikációban oly módon fotózhatja a saját arcát, ha egy tükör elé áll, és a tükörben fotózza le magát.

Egészségpénztárra tudok-e vizsgálatot vásárolni?

Igen, természetesen vásárolhat vizsgálatokat egészségpénztárra. A panaszok részletezése után tüntesse fel az egészségpénztárának nevét, és az Ön tagsági azonosítóját. A bőrgyógyász a számlát ez alapján fogja az Ön számára kiállítani.

Hogyan vigyáznak az adataimra?

Az Ön adatai egy Németországban működő szerveren teljes titkosítással vannak tárolva. A küldés és fogadás alkalmával csak kódolt adatok kerülnek továbbításra, melyek külső személyek számára értelmezhetetlenek.